Trucuri pentru a economisi banii de cumparaturi pe timp de iarna

Cumparaturile nu se refera doar la acea categorie de achizitii pentru femei, achizitii in ceea ce priveste hainele si pantofii. Se refera si la alimentele pentru gatit, cele trebuincioase in gospodarie si lucrurile de care are nevoie orice persoana ca sa duca o viata buna.

Acest aspect ar trebui sa fie avut in vedere mai des de catre barbati, chiar daca noi nu ne consideram tocmai incantati cand trebuie sa facem piata sau sa mergem cu partenerele noastre prin magazine.

Parca pe noi ne intereseaza mai mult partea materiala, cati bani se vor duce pe asta, cati bani putem economisi daca nu vom lua cealalta sau daca vom gasi mai ieftin. Asadar, pentru toti barbatii preocupati de a economisi banii de cumparaturi pe timp de iarna, exista cateva trucuri bune:

  1. Noi stim cel mai bine cum sa ne targuim si cum sa profitam de reduceri

Deoarece noi suntem cei realisti din familie si ne pasa mai mult de bugetul comun, ne gandim si la mai multe solutii prin care sa dam bani mai putini pe aceeasi cantitate de alimente pentru acasa. Asadar, cel mai bine este sa cauti reduceri, discounturi sau chiar sa te targuiesti legat de pret, daca te afli in piata de legume sau unde se poate face asta.

  1. Stim cel mai bine valoarea voucherelor si cupoanelor de cumparaturi

Probabil ca si tu iei de la locul de munca, pe langa banii de salariu si eventual bonusuri, cupoane de cumparaturi, pe care le poti folosi doar pentru alimente si lucruri pentru casa. Este foarte bine sa dai de un asemenea serviciu care iti ofera asta. Asa, cel putin mesele familiei vor fi asigurate cu alimente si cumparaturi luate din contravaloarea acestor cupoane. Invata-ti si partenera sa faca asta, si vei vedea ca vei reusi sa pui ceva bani deoparte din salariu.

  1. Cumpara in pachete mai mari sau gen 2+1

Uite asa vei reusi sa economisesti niste bani buni de cumparaturi pentru alte achizitii esentiale in casa, ori pentru un fond aparte pentru alte investitii. Asadar, cand vei merge la cumparaturi in supermarket, singur sau insotit de partenera ta, cautati cele mai atractive pachete de alimente, care vin mai multe la un singur pret si aprovizionati-va pe mai incolo. Daca acum vei da pe cumparaturi banii pe care i-ai rezervat deja, data viitoare vei da mai putin, deoarece si lista de shopping va fi mai scurta. Ideal, nu-i asa?

  1. Nu te lasa influentat de brandurile mari

Chiar daca sotia sau iubita ta isi doreste sa cumpere doar de la cele mai mari si cunoscute branduri de pe piata, tu explica-i ca exista o alternativa foarte buna la asta. Mergeti impreuna pe la rafturile cu alimente ce sunt pe lista si faceti o comparatie intre ingredientele si valorile energetice ale mai mutor produse de acelasi fel. Luati unul de marca si unul mai putin cunoscut, dar mai ieftin. Deseori calitatea nu tine de numele brandului. Asadar, ati putea face o investitie foarte buna in felul in care va alimentati zilnic si veti economisi si bani buni, deoarece nu ii veti da pe produsele cele mai scumpe si de marca.

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *