Sa revin cu recomandarile de pariuri sportive?

Inca ma gandesc la noile categorii pe care le voi aborda pe acest blog. Anul trecut am incercat sa fac cateva analize sportive si sa ofer pronosticuri pentru cele mai importante evenimente din fotbal. Este sportul meu preferat iar de peste 5 ani imi incerc norocul la pariurile sportive. Recunosc ca nu m-am imbogatit din pariuri, sigur o sa va anunt cand se va intampla acest lucru (probabil niciodata).

Nimeni nu se imbogateste din pariurile sportive, dar, exista un dar deci este de bine, poti castiga suficienti bani cat sa acoperi eventualele pierderi din trecut sau cat sa iti achiti ratele la banca si alte facturi utilitare. De ceva vreme nu am mai pariat fiindca am avut de scris foarte multe articole pe aceasta nisa si timpul meu era destul de limitat. Nu a fost nici o perioada favorabila pariurilor din fotbal fiind pauza competitionala.

Chiar ieri am facut 2 pronosticuri castigatoare pe meciurile din cadrul preliminariilor Uefa Champions League la care au luat parte Viitorul Constanta si FCSB. Nu imi place sa scriu FCSB dar asta este acum denumirea oficiala a unui club de traditie care ne tine in fiecare an conectati in fata televizoarelor si cu sperante mari ca vom avea o echipa romaneasca cat mai departe in cupele europene.

Pentru meciul Viitorului cu Apoel am pronosticat sub 2,5 goluri la care am prins o cota frumusica de 1,55. Pe meciul Stelei, pardon, FCSB-ului am mizat pe victoria romanilor. Am avut ceva emotii cand au egalat cehii de la Plzen dar stelistii nu m-au dezamagit si au castigat, asa cum ma asteptam inainte startul partidei.

Mi-ar placea sa revin si pe blog cu recomandari la meciurile pe care eu pariez frecvent. Cred ca voi propune si cateva case de pariuri populare unde poti miza atunci cand vrei sa iti incerci norocul online. Sper ca voi avea doar ponturi castigatoare. Urmaeste-mi blogul si castiga la pariuri alaturi de mine.

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *