Revenire in forta pe blog!!!

Hey,

In ultima vreme am cam lipsit de pe blog, dedicand majoritatea timpului liber altor activitati antreprenoriale. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie atat de greu sa fii antreprenor iar acum de cand am avut parte de o experienta inedita in lumea antreprenoriatului, mi-am schimbat radical parerea. Nu este usor sa fii propriul tau sef si mai ales seful altor persoane.

Ca orice tanar serios, incerc sa dezvolt cat mai multe proiecte dar la un moment dat oricat de optimist si cu chef de munca sunt, nu pot sa duc la capat foarte multe proiecte. M-am aventurat in ultimii 3 ani cu o multime de proiecte in mediul online iar cel mai important a fost o agentie de publicitate. Nu este usor sa deschizi o firma si sa castigi rapid bani.

Tineretea si lipsa experientei si-au spus rapid cuvantul demonstrandu-mi ca nu tot ce zboara se si mananca. Asadar, am intampinat foarte multe dificultati in timp ce imi dezvoltam propria mea afacere. Pe parcurs o sa va povestesc foarte multe peripetii pe care le-am trait pe propria piele. Mediul online este frumos si poti castiga foarte multi bani atunci cand faci totul cu atentie si nu te aventurezi mai mult decat iti poti permite.

Eu m-am cam aventurat iar acum incerc sa imi revin pentru a repune pe picioare blogul personal. Chiar imi pare rau ca nu am scris mai mult pe blog pe langa articolele dedicate clientilor mei. Acum insa, voi reveni in forta pe blog si sper sa atrag cat mai multi cititori si prieteni.

Am atat de multe lucruri de spus incat voi avea nevoie de cateva luni sa expun toate textele pe blog. Incetul cu incetul mi-am propus sa cresc foarte mult acest blog si sa transform totul intr-un brand interesant si placut special pentru cititorii mei. Stiu ca la inceput inca nu am prea multe vizite, dar imi doresc mii de vizitatori zilnic care vor sa le impartasesc din experientele mele.

Care sunt urmatoarele mele obiective pe acest blog?

-o noua tema, am gasit deja cateva modele speciale care ar da bine pe acest site;
-continut fresh in fiecare saptamana;
-concursuri si premii interesante pentru cei care urmaresc blogul;
-formarea unei echipe de bloggeri care sa pregateasca periodic articole atractive din diverse domenii (turism, it, lifestyle, etc).

Sunt foarte multe lucruri de facut pentru a pune la punct acest blog. Nu incepem de la 0, dar avem multe de facut pentru a atrage cat mai multi cititori si urmaritori. Va promit ca voi face tot posibilul sa acord mai multa atentie celor care imi urmaresc activitatea si sper ca pe viitor vom colabora in diverse proiecte. Sunt un om deschis, pregatit de noi provocari si cu simtul umorului dezvoltat.

Pregateste-te sa citesti pe viitor, aici pe blogul meu, cele mai tari subiecte si povesti din viata mea, destul de stresanta in ultima vreme :))).

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *