Pronostic: U Craiova – Astra Giurgiu

In etapa a patra din Liga 1 Craiova primeste vizita Astrei Giurgiu, echipa care a fost eliminata din Europa League, surprinzator din punctul meu de vedere. Din pacate echipa antrenata de Edward Iordanescu nu a aratat mare lucru in fata unei formatii anonime (Oleksandria).

M-am gandit sa pariez astazi si pe acest meci deoarece in ultima vreme mi-au iesit multe pronosticuri pentru meciurile din Liga 1. Trebuie sa tinem cont de un aspect foarte important. Se joaca de la 18:30, ora la care se inregistreaza peste 40 de grade la umbra. Va fi un meci in care jucatorii vor incerca sa lupte in primul rand impotriva caldurii si apoi impotriva adversarilor din teren.

De aceea nu cred ca vom avea parte de un meci spectaculos cu foarte multe ocazii la poarta ambelor formatii. Mizez pe o partida mai buna din partea oltenilor care joaca pe teren propriu impotriva unei echipe aflata cu demoralizata dupa eliminarea rusinoasa din cupele europene.

Mi-a placut jocul craiovenilor in ultimele meciuri chiar daca nu a reusit sa castige de 5 meciuri. Sper ca echipa craioveana sa isi revina si sa aiba rezultate pozitive fiindca merita daca isi mentine acelasi stil de joc la fel ca in meciurile cu Milan si FCSB.

Astra are un parcurs la fel de greoi precum Craiova, reusnd sa castige doar un singur meci din ultimele 5 partide desfasurate pe toate fronturile. Inainte de startul meciului Astra este peste Craiova, avand 6 puncte, cu un punct mai mult decat craiovenii.

In intalnirile directe Astra si-a adjudecat 2 victorii in 3 meciuri. Defensiva Craiovei a suferit mult in meciurile de pe teren propriu cu Astra, inregistrand 3 esecuri din 3 meciuri directe. Desi statistica meciurilor directe este de partea Astrei, eu tin cont si de ultimele modificari inregistrate pe piata de transferuri. In aceasta vara Astra a facut foarte multe modificari si a pierdut multi jucatori importanti.

Pentru meciul de astazi dintre Craiova si Astra eu voi miza pe goluri. Nu cred ca vom avea parte de un joc ofensiv din partea celor doua formatii care trebuie sa lupte si cu caldura infernala de afara. De aceea pronosticul meu este sub 2.5 goluri.

Pronostic: Sub 2.5 goluri COTA 1.50 CASTIGATOR

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *