Inchiriaza o masina din Bucuresti oricand ai o urgenta

De curand am luat permisul asa ca am mereu chef sa conduc, chiar daca inca nu mi-am luat o masina. Pana cand reusesc sa gasesc cea mai buna masina pentru mine, o sa mai apelez la taxiuri sau la serviciile de inchirieri auto. Foarte des calatoresc la Bucuresti asa ca am nevoie de masina pentru a ajunge rapid oriunde am nevoie. Neavand o masina personala, am cautat cea mai buna firma de inchirieri auto din Bucuresti. Sunt foarte multe firme care incearca sa atraga clienti oferind cele mai bune servicii de inchirieri auto, insa nu toate au si preturi accesibile.

Cum lucrez online, caut mereu cea mai buna solutie direct de pe telefonul mobil. Am gasit pe www.expert-inchirieriauto.ro cele mai bune oferte din aceasta perioada. Chiar daca unele criterii de acordare a masinii sunt destul de drastice (varsta minima permisa este de 25 de ani), imi place ca au cele mai bune preturi de pe piata. Clientii fideli de la Expert Inchirieri Auto Bucuresti  au parte de mai multe beneficii. Probabil cel mai important este faptul ca acestia pot primi masini oricand fara sa depuna garantii.

Si eu voi deveni client fidel al acestei firme de inchirieri fiindca preturile sunt pe placul meu, iar aici nu trebuie sa platesc in plus pentru kilometri suplimentari. In plus, fiecare masina este dotata cu gps gratuit, iar la cerere se poate monta si scaun pentru bebelusi, gratis.

Pentru clientii care au nevoie de o masina urgent la aeroport, Expert Inchirieri Auto Bucuresti poate livra masina si in Otopeni gratuit. Atata timp cat si tu esti un client decent, poti deveni rapid un client fidel al acestei firme de inchirieri auto. Iti recomand cu incredere sa apelezi la aceasta firma. Eu am comandat o masina Skoda Octavia pe care am reusit sa o conduc fara probleme. Pretul a fost foarte mic asa ca mi-am permis pe toata durata sederii in capitala sa foloses aceasta masina.

Conditiile de predare din contract sunt in regula pentru oricine, iar costurile suplimentare apar doar atunci cand intervalul de predare este depasit. Poti apela si tu oricand ai nevoie de o masina pentru cateva zile, la cea mai buna firma din domeniu. Ai parte de mai multe modele de masini moderne si care functioneaza fara probleme.

 

Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini
B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072
Phone 0754422599
Email : contact@expert-inchirieriauto.ro
Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *