Esteto.ro a ajutat-o pe sotia mea sa aiba un par frumos

Atat pentru femei cat si pentru barbate este important sa aiba un par frumos, puternic si senator, care sa radieze de fiecare data cand ne afisam in public. Insa, date fiind conditiile actuale din orase, poluarea masiva si factorii nocivi, parul fiecarei persoane are de suferit, rezistenta sa scade, varfurile se despica, isi pierde culoarea.

In acest scop, in special femeile apeleaza la tot felul de tehnici pentru ingrijirea parului atat pentru a-l face mai sanatos si mai puternic cat si pentru a-l face mai matasos si pentru a-I reda volume dorit. Tratamente gasim in multe magazine si farmacii, insa nu toate ofera aceleasi rezultate de calitate si de durata. Trebuie sa stim de unde sa alegem si ce sa alegem, sau sa cerem ajutorul unui specialist. Asa am procedat si eu si sotia mea, al carei par lung si bogat a inceput sa dea semne de slabire si sa devina din ce in ce mai aspru si din ce in ce mai multe fire de par ii ramaneau pe perie, motiv care a nelinistit-o foarte mult.

Neavand timp sa mearga in mod regulat la un salon am decis sa o ajut in cautarea unei solutii rapide si eficiente si asa am descoperit Esteto.ro, un magazin online dedicat produselor de ingrijire personala. Am accesat sectiunea pentru ingrijirea parului unde am descoperit o multitudine de produse. Cea mai ingrijoratoare problema fiind caderea parului, am zis ca in primul rand sa caut ceva produse pentru stopare si regenerarea parului, un tratament impotriva caderii parului.

Optiunile dintre care am avut de ales nu au fost deloc putine, avand la dispozitie produse de la branduri de care auzisem si de care stiam, din reclame si de la alte persoane ca sunt bune. Am ales asadar un tratament pentru par Wella sub forma unui ser impotriva caderii parului. Pe langa acest ser am observat ca aici se mai gasesc si seruri hidratante si balsamuri revitalizante care sa hraneasca si sa ajute la intarirea parului deteriorat.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *