Cele mai bune anvelope cargo de vara marca Dunlop

Este stiut faptul ca pentru a dispune de cel mai bun nivel de tractiune, un vehicul trebuie dotat cu anvelope specializate. Este si cazul autovehiculelor comerciale; acestea, de regula au incarcari mai mari, necesitand o tractiune sporita fata de turisme. Vreti sa aflati care sunt cele mai fiabile modele de anvelope cargo de vara proiectate de un producator cu vasta experienta? Va prezentam, pe scurt, doua game diferite de pneuri pentru dotarea vehiculelor de transport in sezonul estival.

Modelul de cauciucuri cargo Dunlop ECODRIVE , disponibil pentru mai multe dimensiuni, poate dota eficient diverse vehicule de tip comercial si autoutilitare pe toata durata verii si se caracterizeaza prin randamentul kilometric optimizat, fiabilitatea crescuta chiar si la sarcini grele, un nivel mic al acvaplanarii, precum si o aderenta marita pe orice tip de carosabil, ud sau uscat. Linia este destinata cu precadere catre conducatorii economi si managerii de flote auto, fiind totodata anvelope de vara proiectate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate GoodyearDunlop.

Seria de anvelope cargo SP444 fabricata de Dunlop se bucura de o larga popularitate in randul soferilor de camioane si alte vehicule de transport. Motivele sunt clare: noile anvelope de tractiune exceleaza la capitolul manevrabilitate in curbe si linie dreapta, asigurand o tractiune optima chiar si pe carosabil umed, datorita profilului cu blocuri masive. Numarul de kilometri parcursi cunoaste o imbunatatire vizibila fata de alti concurenti de pe piata. In plus, conducatorii auto vor dispune si de conditii mai bune de siguranta, intrucat vor beneficia de scurtarea distantelor la franarea pe suprafetele ude. Durata lunga de exploatare este inca un atu, la care se adauga riscurile scazute associate fenomenului de acvplanare.

O anvelopa poate detine, in cel mai fericit caz, o suma de proprietati deosebite, insa nu poate poseda toate calitatile, adica si un indice de viteza inalt si o tractiune superioara. De exemplu, datorita noilor tehnologii pentru reducerea zgomotului sau un consum mai redus de combustibil, aveti acum ocazia sa beneficiati de un confort sporit la volan ori sa economisiti cheltuielile alocate pentru carburanti, fara a face compromisuri de la calitatea acestora. Proiectantii de anvelope depun in continuare eforturi pentru a crea cea mai eficienta combinatie de caracteristici, in incercarea de a crea pneuri longevive, cu randament kilometric inalt, dar si cu un impact negativ cat mai mic asupra mediului natural.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *