Ce solutie cleaner pentru unghii folosesti?

Pe masura ce tehnicile in manichiura au evoluat rapid, mai ales in ultimii zece ani, iar tendintele in materii de unghii, ca si cele vestimentare se schimba de la o saptamana la alta, si produsele destinate manichiurii si curatarii unghiilor au devenit tot mai specializate. De exemplu, pentru uscarea unghiilor cu gel se foloseste lampa cu Led, iar procedura de curatare a manichiurii semipermanente presupune folosirea unor solutii cleaner a caror formula speciala este potrivita doar pentru modele nail-art, nu si pentru indepartarea ojei normale.

Solutia de curatare are un rol esential in ceea ce priveste modalitatea de aplicare a unghiilor cu gel. Inainte de a trece la constructia cu gel a unghiilor naturale, ele trebuie foarte bine degresate. Chiar se recomanda o atentie mai sporita decat in cazul manichiurii in stil clasic. Solutia cleaner se mai foloseste si dupa ce unghiile au fost scoase din lampa cu Led sau UV, servind la indepartarea reziduurilor ramase.

Multe din solutiile disponibile pe piata nu isi justifica pretul din punct de vedere al calitatii. Asadar, o alegere avantajoasa este sa optati pentru solutii degresare unghii si indepartare semi-permanent de la branduri de cosmetice mai cunoscute.

Va recomandam, cand mergeti la shopping in magazinele de profil, sa va uitati pe eticheta produsului. Cautati solutii cu un grad ridicat de degresare, deoarece acestea sunt ideale inclusive pentru curatarea pensulelor nail-art sau a dispozitivului UV.

Daca v-ati facut un hobby din a aplica unghii cu gel – nu degeaba se spune ca dau dependenta!, probabil ca veti avea nevoie de un stoc mai mare de cleaner. Produsele cleaner din oferta vin in ambalaje de 120 ml si 500 ml, asa ca puteti alege varianta care va convine. Multi se intreaba daca acest tip de dizolvanti afecteaza sanatatea unghiei. Raspunsul este nu. Aceste solutii nu au efecte asupra sanatatii unghiilor si nici nu modifica luciul natural al gelului UV ales de dumneavoastra.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *