Care sunt cele mai versatile modele de genti barbatesti?

In general, femeile sunt cele care isi umplu garderoba cu noi modele de posete. Totusi, orice barbat ar trebui sa aiba o geanta din piele de firma, usoara si comoda. Pe departe, cele mai populare modele purtate de barbati sunt acele genti de tip postas care se poarta pe umar.

O geanta de tip postas neagra se poate potrivi in varii ocazii, la tinute diverse. Sunt usor de asortat la un look smart-casual sau unul casual clasic si le puteti purta in orice anotimp, cu camasi sau sacouri cu cravat, sau la geci din piele si blugi.

Designerii s-au gandit si la aspectul practic al noilor modele de genti barbatesti, punand accent pe crearea unor buzunarase suplimentare pentru depozitarea obiectelor mai mici: chei, telefon, tabachera etc., delimitate prin fermoare.

Intr-o geanta postas aveti suficient spatiu pentru a depozita o tableta si chiar un laptop mai mic. Este o varianta la indemana, mai eficienta decat sa carati dupa dumneavoastra o servieta sau un rucsac. In plus, un rucsac ar putea sa va dea un aer prea sportiv si lejer.

Daca v-ati hotarat sa va completati outfit-ul cu o geanta de firma, puteti vizita magazinele Pepper din Bucuresti sau comanda online direct modelul preferat din catalogul nostru!

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *