Arc.ro – cei mai buni în aparate de măsură şi control

Instrumentele de măsură oferite pe piața europeană trebuie să respecte cerințele adecvate privind siguranța produselor. Distribuitorul, producătorul sau importatorul sunt responsabili pentru acest lucru într-o măsură diferită. Arc.ro respectă aceste cerinţe, având recunoaşterea Organismului Naţional de Acreditare din România – RENAR, având integrat şi sistemul de management calitate – mediu SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2004 împreună cu Sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, în conformitate cu cerinţele standardului OHSAS 18001:2008, ceea ce vă garantează calitatea şi trasabilitatea serviciilor.

Instrumentele de măsură utilizate în comerț sunt reglementate pentru a se asigura că performanțele lor și rezultatele măsurătorilor produse vor fi la anumite standarde iar cei care nu sunt experţi în tehnologiile de măsurare şi nu ştiu cum funcţionează aceste instrumente să nu poată funcţiona.

Arc.ro oferă un spectru larg de servicii începând de la reparaţii şi cursuri până la un laborator de metrologie. De asemenea, pe site-ul arc.ro veţi găsi toate produsele de care aveţi nevoie, incluse în diferite categorii. De exemplu, dacă aveţi nevoie de măsurători pentru uz general, aveţi de unde alege: multimetre digitale, osciloscoape, detectoare de tensiune, calibratoare, truse de instruire, testere de baterii.

O altă categorie pe care o întâlnim pe arc.ro este aparatura de laborator, unde putem găsi amplificatoare de semnal, multimetre de laborator, frecventmetre şi multe altele.

Şi categoriile nu se opresc aici, Arc.ro surprinzându-ne şi cu testere pentru telecomunicaţii şi EMC, testere pentru electrosecuritate, echipamente de verificare PRAM, analiza calităţii energiei, mărimi neelectrice şi alte servicii.

Aparatele de măsură şi control trebuie să fie calibrate pentru a funcţiona corect. Calibrarea echipamentelor de măsurare este de o mare valoare în plus față de respectarea cerințelor de reglementare. Dacă echipamentul dvs. de măsurare nu este calibrat și ajustat corespunzător, este posibil să nu măsurați corect. Acest lucru poate avea consecințe economice semnificative pentru dvs. și clienții dvs. Astfel, cu ajutorul companiei Arc.ro puteţi fi siguri că scăpaţi de această problemă, cu ajutorul laboratorului de metrologie pe care îl deţin.

Arc.ro oferă numeroase standarde de calibrare, verificare și consultanță în echipamentele de calibrare și măsurare. Nu degeaba se spune că Arc.ro sunt experţii tăi în aparate de măsură şi control.

Întotdeauna ei fac tot posibilul pentru a furniza echipamente de măsurare care să fie nu doar ușor de utilizat ci şi la un preţ corect.

În toate cazurile, Arc.ro sunt capabili să îţi ofere consultanţa şi servicii conexe nevoilor tale. Cu o vechime pe piaţă de mai bine de 27 de ani, arc.ro are o echipă de experţi cu experienţă. Astfel, te poţi lăsa pe mâna specialiştilor de la arc.ro indiferent că doreşti să cumperi un produs, să îl etalonezi, verifici sau repari.

Dacă aştepţi o calitate înaltă, un serviciu rapid şi o colaborare cu experţii, foloseşte cu încredere serviciile oferite de Arc.ro.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *